Onderhoud

Voor het onderhoud van uw tuin, zowel voor het alleen snoeien en/of achterstallig onderhoud als op contractbasis levert Ricardo Aeissing zijn diensten. Alles kan zo verlopen als u het wenst. Een aantal van deze diensten zijn bladruimen, harken, maaien, onkruidbestrijding op verharding (chemisch, mechanisch of thermisch), onkruid wieden, schoffelen en snoeien. Deze werkzaamheden voert Sterk in Groen uit voor zowel particulieren als bedrijven. Vaak heeft u zelf geen tijd om het onderhoud aan de tuin te verrichten en wilt u toch dat de tuin er netjes en verzorgd uitziet. Ricardo Aeissing zorgt ervoor dat uw tuin er piekfijn uit komt te zien wanneer hij langs is geweest. Zo zorgt hij ervoor dat u alleen maar naar uw tuin hoeft om te kijken wanneer deze er mooi bijligt.

Elke tuin heeft haar specifieke onderhoud nodig. Ons bedrijf biedt verschillende mogelijkheden. Van volledig onderhoud van uw tuin tot een ondersteunende, van eens per twee weken tot twee keer per jaar, wij zijn u graag van dienst! 

Wij houden van een duidelijk aanpak, ook bij het onderhoud, zodat u weet waar u aan toe bent. De werkzaamheden die bij onderhoud door ons worden uitgevoerd zijn bijvoorbeeld het snoeien van bomen, windsingels, fruitbomen, sierheesters en hagen. Maar ook het kappen van bomen, grasmaaien, bemesten, onkruidbestrijding en het schouwen van sloten behoort tot ons takenpakket.